Business Controller

Werken bij Jifeline Networks

Jifeline is een jong, snelgroeiend bedrijf dat de internationale autowereld aan het opschudden is met een unieke, innovatieve technologie waarmee diagnose-technici via internet voertuigen op afstand kunnen benaderen. Dealer- en garagebedrijven worden ontzorgd zonder dat het voertuig de werkplaats hoeft te verlaten. Daarnaast heeft Jifeline wereldwijd reeds meer dan 100 partners die dezelfde service verlenen met behulp van de Jifeline infrastructuur.

De organisatie is volop in ontwikkeling en om deze verder te professionaliseren zijn we op zoek naar een:


Paginabrede Balk


Wat ga je doen?


Als Business Controller ben jij verantwoordelijk voor een correcte en tijdige administratie van Jifeline Networks B.V. en Jifeline Remote Diagnostics B.V. Je gaat aan de slag binnen ons financiële team in ons bedrijfsbureau, wat support geeft aan een vijftal BV’s die in ons pand zijn gevestigd en werkt nauw samen met de collega’s die werkzaam zijn op de afdeling en met de Financieel Manager die het administratieve team aanstuurt. Jij werkt nauw samen met het MT, adviseert en stelt samen met hen business cases op voor nieuwe kansen. Je rapporteert, controleert en analyseert. Je begrijpt de business en je hebt passie voor je vak, daardoor heb je de belangrijkste kennis altijd paraat, kun je vooruitkijken en de business adviseren.


Je beseft dat jouw rol cruciaal is om de business en de organisatiegroei te ondersteunen. Je rapporteert aan de directie van Jifeline en om een vliegende start te maken binnen de organisatie zul je nauw met de financieel manager samenwerken.





Wat breng je mee?


Voor deze vacature zoeken wij een Business Controller die een hoog verantwoordelijkheidsgevoel heeft, secuur is in het uitvoeren van de werkzaamheden en analyses.


  • Een Bachelor of Master diploma in de richting van Bedrijfseconomie of Finance & Control
  • Goede beheersing van Exact, Microsoft Excel en BI-tools
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Uitstekende communicatieve en analytische vaardigheden



Wat bieden wij jou?


  • Salaris oplopend tot maximaal € 5.500,- bruto per maand, afhankelijk van kennis en ervaring
  • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband
  • 24 vakantiedagen
  • Ruimte voor eigen inbreng en opleidingsmogelijkheden
  • 8% vakantiegeld
  • Wekelijkse vrijdagmiddagborrel en regelmatig bedrijfsuitjes



Solliciteren?


Ben jij de persoon die we zoeken? Neem dan contact op met Jeanine de Bruijn (HR Business Partner) via het formulier of bel ons op +31 (0)85 48 63 727.

*Wij werken niet met recruiters voor de invulling van deze vacature.




Deel deze vacature

Jeanine de Bruijn JNW

Meer informatie?

Benieuwd naar de mogelijkheden van werken bij Jifeline Networks? Neem contact op met Jeanine de Bruijn (HR business Partner).

Direct sollicteren

Upload je CV en solliciatiebrief:

Andere vacatures