Jifeline Networks

Over ons

Vooruitstrevende visie

In 2012 werd Jifeline opgericht met de vooruitstrevende visie om een revolutie teweeg te gaan brengen in de auto-industrie op het gebied van remote diagnose.

Door de snelle technologische ontwikkelingen binnen de auto-industrie ontstond de behoefte aan een oplossing die garagebedrijven in staat stelde om diagnose-, codeer- en programmeerproblemen op afstand op te lossen.




Focus op innovatie

Met een sterke focus op innovatie en technologie ontwikkelde Jifeline een unieke en gedegen infrastructuur die het mogelijk maakt om voertuigdiagnose op afstand uit te voeren zonder dat het voertuig de werkplaats hoeft te verlaten.

Een kostenbesparende oplossing werd geboren waarbij de eenmalige hardware aanschaf van de Jifeline remote interface volstaat en de Jifeline gebruiker alleen betaalt voor de diensten die daadwerkelijk worden afgenomen.




Het ontstaan van Jifeline Networks

Het groeiende succes en de toenemende vraag van internationale partijen en voertuigspecialisten om deze techniek ook te kunnen gebruiken, resulteerde in de oprichting van Jifeline Networks in 2018. De infrastructuur wordt beschikbaar gesteld aan partners die daarmee hun eigen vestigingen of klanten kunnen servicen. Dit is ook mogelijk onder het eigen label van de partner, waarmee Jifeline Networks ook uitgroeit tot een belangrijk marketinginstrument.




Toekomst

Inmiddels heeft Jifeline Networks zich ontwikkeld tot een wereldwijd netwerk met meer dan 150 partners. Partners wordt een uniek platform geboden waarop onderling ook werkzaamheden kunnen worden uitbesteed aan andere partners binnen het netwerk. Deze samenwerking en kennisdeling stelt partners in staat om te profiteren van elkaars expertise, zonder dat ze de noodzaak hebben om deze specifieke kennis zelf in huis te halen. Dit netwerk zal blijven groeien in de toekomst.




Meer over ons:

Meer informatie?

Neem contact met ons op via onderstaande gegevens!

Werken bij Jifeline Networks