Diagnose op afstand

Hoe werkt het?

Stelt u zich het volgende voor: een auto staat bij een autobedrijf met een vraag of probleem. De auto kan daar gewoon blijven staan want de diagnosespecialist werkt op afstand. Het is bijvoorbeeld voor een diagnosespecialist in Nederland zelfs mogelijk om een voertuig in de Verenigde Staten te voorzien van een programmering, codering of diagnose. Het enige wat de diagnosespecialist nodig heeft, is zijn diagnose-apparatuur en een Jifeline local die verbonden is met het internet.

De klant die aan de auto werkt plugt de Jifeline remote VCI in de OBD2-stekker van het voertuig. Vervolgens start er automatisch een app waarmee de klant kan aangeven welke service uitgevoerd moet worden.




Specialisten op afroep

Analyse van een foutmelding, inleren van een trekhaak of sleutel? Uw specialist op afstand neemt het voertuig over met de techniek van Jifeline Networks en zorgt dat de gevraagde taak wordt uitgevoerd. De diagnosespecialist kan via de OBD2 connectie voertuigen benaderen alsof hij zelf in het voertuig zit. Bij complexe gevallen is het mogelijk hulp van de diagnosespecialisten van Jifeline Remote Diagnostics in te schakelen. Samen vinden we altijd een oplossing.




Geautomatiseerde diensten

Ontdek de unieke voordelen van de geautomatiseerde scripts van Jifeline. Met deze innovatieve tool kunt u diverse coderingen, zoals sleutels en trekhaakinstallaties, razendsnel uitvoeren zonder dat er een live operator nodig is. Onze geautomatiseerde scripts bieden niet alleen stap-voor-stap instructies voor uw werkplaatsmonteur, maar voeren ook essentiële controles op de achtergrond uit.

Het is eenvoudig: wijs een inkomend ticket toe aan onze virtuele partner ‘Automated Functions’ en krijg direct toegang tot deze functies. Zo bespaart u tijd en verhoogt u de efficiëntie in uw werkplaats.




Partner netwerk

Partners van Jifeline Networks kunnen gebruik maken van de geavanceerde hardware en infrastructuur van Jifeline om hun klanten op afstand te ondersteunen. Het netwerk biedt de mogelijkheid om werkzaamheden uit te besteden aan andere Jifeline partners die beschikken over de benodigde diagnose tools en expertise. Hierdoor kunnen bedrijven hun serviceaanbod uitbreiden en hun klanten beter bedienen, wat leidt tot groei en succes zonder grote investeringen in nieuwe apparatuur of training.




Meer informatie?

Neem contact met ons op via onderstaande gegevens.