Ruitspecialisten

Jifeline brengt een revolutie teweeg in de voorruitvervangingsindustrie door geavanceerde oplossingen te bieden voor ADAS-kalibraties (Advanced Driver Assistance Systems). Nu moderne voertuigen steeds geavanceerder worden, is nauwkeurige kalibratie van ADAS-sensoren cruciaal voor veiligheid en prestaties.

Jifeline biedt realtime ondersteuning op afstand en de nieuwste kalibratietechnologieën, zodat uw technici nauwkeurige en efficiënte ADAS-kalibraties kunnen uitvoeren. Dit garandeert niet alleen de veiligheid en betrouwbaarheid van de voertuigen, maar verhoogt ook de kwaliteit van uw service en onderscheidt uw bedrijf in de concurrerende markt van ruitvervangingen.




Correcte ADAS kalibraties redden levens

In 100% van de gevallen moeten de ADAS-camera’s achter de voorruit correct worden gekalibreerd na het vervangen van de voorruit om er zeker van te zijn dat de ADAS-systemen goed blijven werken. Veel werkplaatsen doen dit niet altijd, omdat ze niet over de kennis of het relevante diagnosegereedschap beschikken om het vereiste werk uit te voeren.




Hogere efficiëntie, lagere kosten

Nu kunt u uw klanten die voorruiten vervangen ondersteunen door het programmeergedeelte van het kalibratieproces op afstand vanuit uw kantoor te voltooien.


Door samen te werken met Jifeline Networks en gebruik te maken van onze infrastructuur, ondersteunt u voorruit-specialisten door dit op een eenvoudige en goedkope manier te doen, waardoor hun efficiëntie verbetert en hun kosten dalen.





Hoe u kunt profiteren van Jifeline Networks


Met de infrastructuur van Jifeline Networks kunt u alle (OEM of aftermarket) diagnosetools op uw eigen bureau op afstand via internet verbinden met het voertuig in de werkplaats van uw klant. Op deze manier kunt u eenvoudig de codering / programmering voor de werkplaats uitvoeren. Het enige wat de klant hoeft te doen is de Jifeline Networks VCI en het gebruiksvriendelijke klantenportaal aan te sluiten en uw instructies te volgen.




De voordelen voor u

  • Toegang tot de modernste apparatuur die nodig is
  • Toegang tot gespecialiseerde technici
  • Dankzij verbinding op afstand kunnen alle taken worden voltooid
  • Werkt met elke statische of dynamische kalibratie
  • Ondersteunt programmering van nieuwe onderdelen
  • Werkt ook bij nieuwste modellen met DoIP of Secure Gateway



Enkele voorbeelden

Europese fabrikant van voorruiten

“We gebruiken de oplossing van Jifeline Networks nu al meer dan 3 jaar. Sindsdien zien we een sterke toename in het gebruik en merken we dat onze monteurs nauwelijks nog problemen hebben met kalibratie.”

Duitse glaszetter franchise

“We hebben al onze 62 werkplaatsen voorzien van een Jifeline VCI, terwijl we de kalibratie op afstand hebben uitbesteed aan een partner van Jifeline Networks. Sindsdien hebben ze veel meer vertrouwen in het aannemen van voorruitvervangingen voor modellen met moeilijk te kalibreren camera’s. En door de duidelijke en transparante manier van werken wordt het gemakkelijk geaccepteerd door de belangrijkste verzekeraars.”




Inschrijfformulier partner worden

Meer informatie?

Neem contact met ons op via onderstaande gegevens.

Andere segmenten: