Trekhaak specialisten

Steeds meer voertuigen hebben een speciale voertuigspecifieke kabelboom nodig. Deze zijn ontworpen om te integreren met de elektrische systemen van het voertuig en in veel gevallen met de CAN-bussystemen van het voertuig. Een onjuiste of onvolledige codering van alle relevante modules (bijvoorbeeld de ABS-module) kan leiden tot ernstige veiligheidsproblemen.




Snellere installatie en configuratie

Jifeline maakt het mogelijk om de benodigde voertuigconfiguraties op afstand uit te voeren, waardoor de installatietijd van aftermarket trekhaken wordt verkort. Dit zorgt ervoor dat klanten sneller geholpen kunnen worden en meer voertuigen per dag kunnen worden afgehandeld.

Ondersteun uw trekhaak klanten door de codering in te vullen die nodig is om ervoor te zorgen dat de auto begrijpt dat de auto gaat slepen en daarom de benodigde functies op de auto activeert.




Toegang tot brede kennis en expertise

Jifeline biedt toegang tot een netwerk van technici en geavanceerde softwaretools, waardoor het bedrijf beter uitgerust is om verschillende voertuigmodellen te ondersteunen, inclusief die met ingewikkelde elektronische systemen.




Hogere efficiëntie, lagere kosten

Nu kunt u uw klanten die voorruiten vervangen ondersteunen door het programmeergedeelte van het kalibratieproces op afstand vanuit uw kantoor te voltooien.


Door samen te werken met Jifeline Networks en gebruik te maken van onze infrastructuur, ondersteunt u trekhaak-specialisten door dit op een eenvoudige en goedkope manier te doen, waardoor hun efficiëntie verbetert en hun kosten dalen.




Hoe u kunt profiteren van Jifeline Networks


Met de infrastructuur van Jifeline Networks kunt u alle (OEM of aftermarket) diagnosetools op uw eigen bureau op afstand via internet verbinden met het voertuig in de werkplaats van uw klant. Op deze manier kunt u eenvoudig de codering / programmering voor de werkplaats uitvoeren. Het enige wat de klant hoeft te doen is de Jifeline Networks VCI en het gebruiksvriendelijke klantenportaal aan te sluiten en uw instructies te volgen.




De voordelen voor u

  • Toegang tot de modernste apparatuur die nodig is
  • Toegang tot gespecialiseerde technici
  • Dankzij verbinding op afstand kunnen alle taken worden voltooid
  • Werkt met elke statische of dynamische kalibratie
  • Ondersteunt programmering van nieuwe onderdelen
  • Werkt ook bij nieuwste modellen met DoIP of Secure Gateway



Enkele voorbeelden

Europese fabrikant van trekhaken

“We hebben gemerkt dat onze klanten goed zijn in het installeren van trekhaken en bedrading, maar het soms moeilijk vinden om de eigenlijke codering van de unit uit te voeren, vooral bij de verschillende merken en modellen die ze dagelijks zien. Dankzij het Jifeline Networks systeem kunnen we hen ook hierbij ondersteunen, zodat ze met een gerust hart een correct werkende auto aan hun klanten kunnen leveren.”

Belgisch trekhaak montagebedrijf

“In het verleden konden we de meeste trekhaakcoderingen uitvoeren met onze aftermarket tool. Tegenwoordig, met beveiligde gateways, is dit moeilijker geworden. Dankzij de Remote VCI die we van onze leverancier hebben gekregen, kunnen we nu elke auto coderen, zonder gedoe. Een echte tijdsbesparing!”

Inschrijfformulier partner worden

Meer informatie?

Neem contact met ons op via onderstaande gegevens.

Andere segmenten: