Diagnostics.Simplified

OpenOBD

Loop voorop in een nieuw tijdperk van diagnose op afstand met openOBD. Ontdek het potentieel van openOBD om uw diagnose op afstand naar een hoger niveau te tillen. Met openOBD kunt u direct verbinding maken met de OBD2-poort van een voertuig door gebruik te maken van de infrastructuur van Jifeline Networks. Hierdoor kunt u geautomatiseerde diagnoseprocedures (Automated Functions) creëren in uw eigen voorkeurstaal. Dit maakt het mogelijk om complexe reparatie- en onderhoudsprocedures te vereenvoudigen om uw team van operators ondersteunen.




De huidige voertuigen hebben complexe elektronische architecturen die gespecialiseerde codeer-, programmeer- en kalibratie-expertise vereist. De hoge kosten en snelle evolutie van diagnoseapparatuur vormen voor veel werkplaatsen een grote uitdaging. Diagnose op afstand biedt een veelbelovende oplossing door het optimaliseren van diagnose-instrumenten en kennis. Echter, het huidige model, dat afhankelijk is van specifiek gereedschap en personeel voor elke service op afstand, beperkt de efficiëntie.




Om deze uitdagingen te overwinnen, introduceert Jifeline Networks openOBD. Deze innovatieve technologie stelt u in staat om diagnostische procedures op maat te maken die OBD2-communicatie rechtstreeks beheren. Door routinetaken te automatiseren en workflows te stroomlijnen, helpt openOBD werkplaatsen om hun activiteiten te optimaliseren en zich te richten op op complexe problemen.




Remote Service Providers kunnen diagnoseroutines naadloos integreren in hun dagelijkse workflow. Bijvoorbeeld door veelvoorkomende diagnostische taken te automatiseren en wachttijden te elimineren, zodat uw personeel zich kan concentreren op complexere diagnoses. Tevens kunnen geautomatiseerde rapporten of foutcodes gegenereerd worden.








Maak rechtstreeks verbinding met de OBD2-poort van je voertuig via de infrastructuur van Jifeline Networks. Maak aangepaste diagnostische procedures in de programmeertaal van uw voorkeur om reparaties op afstand te stroomlijnen en uw team te ondersteunen.


Verander uw helpdesk, automatiseer diagnostische taken, en maak indruk op klanten met gedetailleerde foutrapporten. Genereer extra inkomsten door uw expertise te delen met partners.


Maak gebruik van de kracht van open-source gRPC technologie om uw eigen diagnostische oplossingen te bouwen. Profiteer van naadloze integratie met Jifeline Networks en behoud volledige controle over uw intellectuele eigendom.




Meer informatie?

Neem contact met ons op via onderstaande gegevens.