Onze geschiedenis

Ons verhaal

Uw expertise – Ons netwerk

Dankzij Jifeline Networks kunt u zelf diagnose op afstand uitvoeren, met uw eigen diagnosespecialisten en in uw eigen huisstijl. Daarbij maakt u gebruik van het netwerk en de infrastructuur van Jifeline. U kunt uw klanten of aangesloten bedrijven volledig en snel ontzorgen op het gebied van voertuigdiagnose.

2012
Oprichting Jifeline
In 2012 werd Jifeline opgericht met de vooruitstrevende visie om een revolutie teweeg te gaan brengen in de auto-industrie op het gebied van diagnose op afstand.

Door de snelle technologische ontwikkelingen binnen de auto-industrie ontstond de behoefte aan een oplossing die garagebedrijven in staat stelt om diagnose-, codeer- en programmeerproblemen op afstand op te lossen.

Met een sterke focus op innovatie en technologie ontwikkelde Jifeline een gedegen infrastructuur en hardware die het mogelijk maakt voertuig diagnoses uit te voeren zonder dat het voertuig de werkplaats hoeft te verlaten.
2012
Jifelin interface
2014
Jifeline Remote Interface
Met de introductie van de “Jifeline Remote Interface" wordt een nieuwe standaard gezet in de manier waarop voertuigdiagnose in de automotive industrie wordt uitgevoerd.

Via de Jifeline infrastructuur biedt de Jifeline interface werkplaatsen online toegang tot diagnosetools van autofabrikanten en kunnen voertuigtechnici op locatie direct samenwerken met de Jifeline diagnose experts op afstand.

Een flexibele, kosteneffectieve en efficiënte oplossing is geboren: een éénmalige hardware aanschaf van de Jifeline Interface is voldoende, en in plaats van te betalen voor een volledig diagnose tool abonnement van elke afzonderlijke autofabrikant, betaalt de Jifeline gebruiker alleen voor de diensten die daadwerkelijk worden afgenomen.
2014
2016
Automechanika 2016
De aanwezigheid van Jifeline op Automechanika 2016 in Frankfurt markeert een belangrijke stap in de internationale bekendheid en verdere groei van Jifeline.

Jifeline besluit in 2016 om deel te nemen aan Automechanika. Deze 2 jaarlijks terugkerende beurs is een van de grootste en invloedrijkste beurzen voor de automotive sector wereldwijd. Het biedt een platform voor fabrikanten, leveranciers en dienstverleners om hun nieuwste producten, technologieën en diensten te tonen.

Jifeline's deelname zorgt voor veel internationale belangstelling en positieve reacties. Het groeiende succes en de toenemende vraag van internationale partijen en voertuig specialisten om deze techniek ook te kunnen gebruiken, maakt dat Jifeline haar infrastructuur beschikbaar gaat stellen aan partners.
2016
2018
Oprichting Jifeline Networks
Officiële oprichting Jifeline Networks en uitwisseling van expertise binnen het Partner Netwerk.

Het beschikbaar stellen van de infrastructuur aan partners leidt tot de officiële oprichting van Jifeline Networks in juni 2018 met als doel duidelijkheid te bieden aan zowel Jifeline’s remote diagnostics klanten, als ook aan partners die gebruik willen maken van de infrastructuur. Jifeline Networks wordt als een volwaardig merk in de markt gezet en presenteert zich voor het eerst internationaal tijdens Automechanika 2018 in Frankfurt.

De technische ontwikkelingen binnen Jifeline volgen zich in razendsnel tempo op. Partners krijgen de unieke mogelijkheid om via hun eigen Partner Portal werkzaamheden aan andere Partners uit te besteden hetgeen samenwerking onderling maar kennisdeling bevordert. Het stelt elke partner in staat om hun dienstverlening uit te breiden en te verbeteren zonder dat ze zelf alle benodigde kennis of middelen in huis hoeven te hebben.

Partners kunnen hun specialismen aanbieden en tegelijkertijd profiteren van de expertise van anderen. Hierdoor kunnen alle partners hun klanten beter van dienst zijn en hun bedrijf verder laten groeien.
2018
2020
Introductie J-Rex
De J-ReX onderscheidt zich van de huidige Jifline interface door verbinding te maken via WiFi en is uitgerust met een ethernet-verbinding die kan worden gebruikt voor een bekabelde internetverbinding.

De tot dan toe benodigde android app is niet langer vereist en er kan via elk type apparaat verbinding gemaakt worden.
2020
2023
Verhuizing nieuwe locatie
In december 2023 neemt Jifeline haar intrek in een nieuw bedrijfspand aan de Zweihaak 1 in Werkendam.

Deze verhuizing markeert een belangrijke stap in de groei en ontwikkeling van het bedrijf. Het nieuwe pand biedt Jifeline de nodige ruimte en moderne faciliteiten om haar activiteiten verder uit te breiden.
2023
2024
Introductie openOBD
In 2024 lanceert Jifeline een nieuwe revolutie in de wereld van diagnose op afstand.

Met openOBD is het voor Jifeline Networks partners mogelijk om in hun eigen scripts te gaan ontwikkelen voor geautomatiseerde diensten.

Dit maakt het mogelijk om complexe reparatie- en onderhoudsprocedures te vereenvoudigen om uw team van operators ondersteunen.
2024

Meer informatie?

Neem contact met ons op via onderstaande gegevens!

vacature facilitair coordinator